Poznati o nama

Marija Husar

Idol plus je prava oaza u kojoj sam pronašla svoj mali kutak za uljepšavanje i relaksaciju.

Posljedice današnjeg tempa života ostavljaju trag na svakome od nas,a Idol plus je savršeno mjesto koje pruža vrhunske tretmane za cijelo tijelo.

marija husar - by Mare Milin 008

U njemu je moje lice dobilo sjaj i svježinu vidljivu već nakon prvog tretmana,a stručni i vrlo simpatični tim koji radi u salonu, nakon dugogodišnjeg iskustva i edukacija, točno zna što je potrebno i učinkovito za moj tip kože.

U svakodnevnoj borbi sa viškom kilograma i celulitom, Idol plus je uveo u svoju ponudu i Med Contour što me posebno veseli jer je to još jedan “veliki plus” i za moje tijelo.

Svakome bi preporučila salon Idol plus jer je on idealno mjesto za svaku ženu.

Ljepota je pola zdravlja.

 

Jasna Zlokić

Zadovoljna sam uslugama i tretmanima u Idolu jer je lijepa i opuštena atmosfera koja ne samo da mi uljepšava lice nego puni moju dušu,to jedno bez drugog ne ide. Jer ljepota dolazi iznutra i iz vana.

Jasna Zlokić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natali Dizdar

Picture 043Moj „idol“ je beauty centar Idol Plus u koji dolazim već dugi niz godina. Posao koji radim zahtjeva od mene da održavam svoje tijelo i kožu u vrhunskoj formi. Moji favoriti među tretmanima su depilacije šećernom pastom, anticelulitne masaže i masaže tijela. Oduševljena sam ekstenzjiama trepavica koje prepuračam svima onima koje žele zavodljiv pogled.