Anticelulitni program

ANTICELULITNA MASAŽA

Služi za uklanjanje celulita. Ista je kao i sportska, ali se radi na dijelovima tijela koji su zahvaćeni celulitom.

VACUUM TERAPIJA

Poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje prekomjerno nataloženog vezivnog i masnog tkiva uz pomoć pulsirajućeg podtlaka, kružno stvaranje kožnog nabora dovodi do masaže i rastezanja podkožja uz vidno poboljšanje izgleda kože.

MEZOTERAPIJA

Metoda kojom se u dublje slojeve kože apliciraju anticelulitni serumi.

LIMFNA DRENAŽA – PRESSOTERAPIJA

Terapija limfnih edema različitih vrsta. Dreniranjem nogu, stražnjice i trbuha znatno se poboljšava prokrvljenost tkiva, eliminacija njihovih metabolita, te se smanjuje količina međustanične tekućine.

AROMAWICKEL (aromaterapija) – metoda Wiener Kosmetikum-a protiv celulita – povijanje sa zavojima u četiri faze:

1. – soft; 2. – medium; 3. – extra i 4. supra.
U profesionalnoj upotrebi jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70 – 80 % dnevno potrebnih kaorija da bi održalo svoju prirodnu  termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira se sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su četverostruko sagorijevanje, uklanjanje celulita – smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva – efekt limfne drenaže. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentola i ružmarina su glavni sastojci losiona za povijanje.

STEINOELWICKEL – metoda povijanja kamenskim uljem za pročišćavanje organizma. Efekt limfne drenaže, splašnjavanje hematoma, reduciranje širokopovršinskih krvnih podlijeva, četverostruko sagorijevanje kaloričnih vrijednosti.

ALGENWICKEL – metoda povijanja zavojima kod problema čvrstog celulita.

STRAFFUNGWICKEL – specijalna metoda za zatezanje mlohavog tkiva, sa ginkom, ginsengom & echinacea – je specijalna meoda za regulaciju i zatezanje opuštenog i mlohavog tkiv, nakon skidanja suvišnih kilograma, kao i za jako mršave osobe koje imaju problema na području: trbuha, ispod pazuha i koljena. Ovaj treman se razlikuje od Aromawickel-a, ne djeluje na organe nego aktivira stanice u površinskom sloju kože, te ih opskrbljuje s ginkom, ginsengom i echinacea koji regeneriraju i snažno zatežu tkivo. Najbolji rezultati postižu se nakon 10 tretmana i može se kombinirati sa Aromawickel metodom. Za ovu metodu koriste se topli zavoji. Rezultat – već nakon prvog tretmana uočit će te rezultate s kojim će te biti zadovoljni. Ova novost dolazi iz ugledne austrijske kozmetičke kuće Wiener Kosmetikum koji je dostupan i VAMA. POKUŠAJTE – REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI.

KAVIARWICKEL – posebna metoda za smanjenje masnoće, zatezanje i ljepši izgled kože.  U profesionalnoj uporebi je specijalna metoda povijanja za smanjenje masnoće i zatezanje. Natopljeni zavoji s vrućom vodom i losionom stimuliraju tijelo na izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature koju reaktivira sam ljudski organizam na prirodan način. Sadržava eterična ulja i u kombinaciji sa Keta – Kaviar učvršćuje mlohavo tkivo. Vitamni D; E; B12; NIACIN i cimt su glavni sastojci koji uklanjaju nečistoće i poboljšavaju izgled cijlog tkiva – kože. Poznato je da sve više ljudi ima problema sa masnoćom, što eterična ulja sa zavojima postižu hiperemiju koja izaziva sagorijevanje, zatezanje i smanjenje masnoće, te tako stimulira tijelo na dodatnu potrošnju energije.

NOVOST – PAŽNJA! – ovaj tretman poželjno je da koriste i muškarci.

ALGEN – ALOE VERA WICKEL – metoda za otklanjanje celulita uz dodatak vlažnosti kože. Specijalna metoda povijanja Algen – Aloe Vera Wickel za otklanjanje celulita, uz dodatak tonusa i vlažnosti kože, snaga – mora, algi i aloe vera za Vaše tijelo. Ova metoda radi se sa toplim zavojima na toplo – hladnom efektu koji je poželjno kombinirati sa Aromawickel metodom. Sadržaj eteričnih ulja u kombinaciji sa algama, Aloe Verom i cvijetom kestena – rezultat su odstranjenog celulita, zategnutosti kože, tonusa, vlažnosti i baršunaste kože.

 

mrsavljenje

 

ULTRAZVUK

Ultrazvučnom metodom se unose aktivne supstance u kožu. Primjenom ultrazvuka na licu i tijelu pojačavaju se metabolički procesi kože i povećava se opkrsba stanica hranjivim tvarima i kisikom. Koža je zategnuta, elastična, celulit vidljivo smanjen.