Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija s dijamantima

 

mikrodermoabrazija

 

Zašto stari naša koža?

Kako starimo nastaju brojne promjene na koži koje zahtijevaju različite tretmane i njegu što ovisi o svakom tipu kože.

Vidljivi znaci starenja naše kože počinju već u 25-oj godini kada se prirodni regenerativni procesi usporavaju, a od 45-te godine koža naglo stari kako zbog povećanih hormonalnih promjena tako i zbog sve manje mogućnosti obrane od destruktivnih procesa.

Naše tijelo sve sporije proizvodi kolagen, elastin i GAG-s (vezivni materijal koji spaja tkiva), dermis i epidermis se stanjuje, mreža kapilara slabi i potkožne masne stanice nestaju. Koža postaje beživotna i bez sjaja jer je obnavljanje stanica sve sporije i koža zadržava sve manje vlage. Ona postaje sve tanja, opuštenija i sa sve više bora, mrlja, ožiljaka i raznih drugih promjena.

IDOL PLUS d.o.o. ima zadovoljstvo da bude među prvima u Hrvatskoj koji su omogućili svojim klijentima tretmane najnovijim tipom potpuno inovativnog aparata za mikrodermoabraziju “DiamondTome”.

IDOL PLUS je ujedno distribucijski, promotivni i edukacijski centar za Hrvatsku.

 

diamond time

 

DiamondTome” mikrodermoabrazija za razliku od prethodnih generacija koje su bile bazirane na kristalima, koristi prave dijamante, čime se izbjegavaju iritacije i upale kože. Tijekom tretmana uklonjeni sloj kože se usisava i otklanja, dok vacuum istovremeno stimulira fibroplaste da proizvode nove stanice kolagena i elastina. Tretman se izvodi na progresivan, ne agresivan način, nakon čega se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima jer ne ostavlja tragove na koži. Optimalni rezultati postižu se kroz seriju tretmana (4-10 tretmana).

Što je mikrodermoabrazija i zašto je važno redovno otklanjanje površinskog sloja kože?
Medicinska mikrodermoabrazija je proces kontroliranog odstranjivanja zadebljalog i odumrlog sloja kože sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nesavršenosti kao i neželjene promjene na koži nastale procesom starenja. Mikrodermoabrazija potiče mikrocirkulaciju, čime potiče bolju staničnu opksrbu, brže i potpunije upijanje aktivnih tvari koje dopiru do kolagena i elastina i izazivaju obnovu novih stanica.
Na taj način se smanjuju, a često i potpuno uklanjaju:

Bore
Ožiljci
Staračke pjege
Pigmentacije uzrokovane suncem
Akne i ožiljci od akni
Pojačana masnoća kože
Proširene pore

diamond time1