Radiofrekvencija lica i tijela

genesis-GEN-200

 

Radiofrekvencija jedna od najboljih nekirurških metoda pomoću koje zatežemo kožu, vršimo pomlađivanje, vidno smanjenje bora i popravljanje same strukture kože.

PRINCIP RADA RADIOFREKVENCIJE GENESYS

Visko frekventni elektromagnetski valovi djeluju na molekule vode u tkivu pri čemu se oslobađa energija u obliku topline koja kontrolirano zagrijava tkivo, pri tome izazivajući upalnu pozitivnu reakciju pri čemu dovodi do regeneracije postojećeg kolagena i stvaranje novog.

Rezultat: koža je napetija čvršća i pomlađena, zbog zatezajućeg efekta bore se manje vide.

Radiofrekvencijom radimo i postižemo rezultate:

-Smanjenje bora na licu i oko očiju

-Podizanje vjeđa i obrva-spuštene vjeđe se podižu u nekoliko tretmana, oči su otvorenije, višak tekućine izdreniran pa su i podačnjaci manje vidljivi.

-Zatezanje opuštene i mlohave kože- mlohava i opuštena koža nastaje zbog gubitka masnog tkiva u procesu starenja. RF valovima je moguće takvu kožu znatno zategnuti, poboljšati tonus i napetost zbog regeneracije kolagenskih vlakana i vraćanja tonusa.

-Rješavanje lokaliziranih masnih naslaga

 

Preporuka:

Iz iskustva na velikom broju klijenata, preporučamo da se radi tretman na jednom manjem dijelu površine i to u trajanju od ½ sata da se tkivo dobro ugrije na 42C te da se akumulirana toplina što duže održi na istom području , tek tada imamo rezultate koje ćete i sami uočiti.

Super su rezultati u topljenju podbratka i zatezanja istog.

Sa GENESYS najbolje rezultate postižemo na području lica i podbratka te na malim površinama oko koljena.

Za noge i veće površine treba se jako dugo raditi da bi rezultati bili vidljiviji, za takav tretman iskreno preporučamo najnoviji neinvazivni tretman na svijetu koji je zamjena za liposukciju MED2CONTUR koji smo uvrstili u ponudu salona.