Pedikura

Pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći  da se osjećate laganiji i ljepši.

Ekskluzivna profesionalna njega ruku i nogu Hollywoodskih zvijezda.
O.P.I. NORTH HOLLYWOOD

ESSIE JESSICA

 GEHWOL (proizvodi za njegu stopala)

Obavljamo usluge klasične,medicinske i spa pedikure. Dođite nam sa povjerenjem!

Pedikura obično započinje ugodnom i relaksirajućom mirisnom kupkom. Nakon kupke odstranjuje se zadebljala koža i skraćuju se i oblikuju nokti, a ako postoji kakav medicinski problem poput kurjeg oka ili uraslog nokta u toj fazi se i on rješava. Kreme ili ulja umasirati će se u stopala da bi ih osvježili i relaksirali.

Također pedikura može sadržati piling kože stopala, masku za stopala, parafinsku kupku za stopala posebno pogodnu za omekšavanje kože i tretiranje suhe kože stopala, a koja se posebno preporučuje dijabetičarima.

Tretman pedikure može uključivati i lakiranje nožnih noktiju po želji: lakom u boji ili french tehnikom lakiranja, a također može uključivati i trajni lak (shellac) koji vašim noktima daje dugotrajan i sjajan izgled.                                                                    
Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam najvjerojatnije izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.