Shellac

Trajni lak za nokte Shellac stigao u Hrvatsku!
Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani ali i obrnuto.

SHELLAC

 

Najnoviji trend u održavanju savršenih noktiju su Shellac lakovi za nokte. Shellac lak nije gel kojem su žene pribjegavale kako bi njihova manikura trajala duže, ali nije ni običan lak, Shellac je trajni lak za nokte s kojim ste mirni preko 2 tjedna. Ne gubi sjaj i ne blijedi!

SHELLAC1

Prvo se nanosi baza, nakon toga boja laka za nokte koju izaberete i na kraju završni sloj koji će sve to lijepo fiksirati. U širokoj paleti boja naći ćete sve moguće i nemoguće nijanse, klasičnu bijelu i crvenu, pa sve do zelenih, plavih i ultra modernih žutih. Uklanja se također u salonu, brzo i jednostavno, otopinom koja ne oštećuje vaše nokte. Ovaj trajni lak idealan je kada idete na put, ali i za svakodnevno korištenje jer dva kratka odlaska u salon mjesečno na lakiranje noktiju kako bi vam nokti tijekom cijelog mjeseca bili savršeni, ništa je za ono što dobivate – 24 sata, 7 dana u tjednu vaši su nokti postojani.